Wat zijn turn-key projecten

Misschien heb je er wel eens eerder over gehoord: Turn-Key projecten. Maar, eigenlijk weet je nog niet precies wat het inhoudt.
Daarom zal ik in dit blog hier meer over uitleggen.

Een Turn-Key project gaat over een verbouwing of verhuizing, want daarbij komt veel op je af. Het hele proces is vaak onoverzichtelijk door de planning, het organiseren en het gehele verbouwings- of verhuisproces, laat staan dat je een duidelijk overzicht hebt van alle financiële aspecten. Voor al die taken zijn er mensen (bouwbegeleiders) die alles voor jou regelen en je helemaal “ontzorgen”. Bij dat ontzorgen staat het volledig overnemen van de belastende taken tijdens een verbouwing of verhuizing centraal. Als klant hoef je alleen maar beslissingen te maken in kleuren, afwerkingen of vormgeving. Je hebt 1 aanspreekpunt waarbij je alles bespreekt en diegene filtert het weer door naar de juiste vakmensen, die ervoor zorgen dat de vloer gelegd wordt, dat de muren geschilderd worden en de plinten geplaatst.
Er wordt dus veel uit handen genomen tijdens een verbouwing of verhuizing, waardoor je zelf wat meer tijd kan nemen om keuzes te maken of lekker even niets.
Uiteindelijk kun je dus na de verbouwing gelijk je woning betrekken en genieten van je interieur.

Lijkt dit ook iets voor jou?
Kimberly Eijkemans Interieurontwerp werkt met veel specialisten samen die ervoor zorgen dat je interieur er helemaal naar wens uit zal zien. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.