Wilt u graag samenwerken met Kimberly Eijkemans Interieur? Dat kan!

kimberlyeijkemans.nl is een samenvoeging van interieur elementen. Hier vind je alles over interieuradvies, maar ook in training en leuke interieurproducten in de webshop van Kimma Home Concept. Het bereik op social media wordt steeds groter en we doen ons best om vernieuwend te zijn en zichtbaar te blijven. De social media kanalen die ik gebruik zijn:

Pinterest, Facebook en Instagram.

Om een samenwerking aan te gaan kijk ik naar de doelgroep die de partij wil benaderen, evenals naar het feit of je bedrijf/merk past binnen de categorie interieur. Als het de categorie tuinen is, dan kan ik daar ook nog een uitzondering voor maken. Samenwerken doe ik namelijk vanuit wederzijds vertrouwen, wanneer een partij met mij die verbinding aangaat wil ik graag goed contact onderhouden en duidelijke afspraken maken.

Wanneer je graag een winactie wilt organiseren in samenwerking met Kimberly, dan kan je contact opnemen via adverteren@kimberlyeijkemans.nl . Vanuit daar zal er overlegd worden wat de mogelijkheden, kosten en manier van aanpakken zijn.

Ik hoop op een goede samenwerking!

Met creatieve groet,

Kimberly Eijkemans
Interieur

Misschien vind je het wel leuk om eens te kijken wat voor blogs ik schrijf.