3D tekening woonhuis Didam

Interieurs worden altijd op maat ontworpen bij Kimberly Eijkemans Interieur. In elk interieurontwerp maak ik veelvuldig gebruik van kleuren, materialen en meubels die een reflectie zijn van de bewoners, daardoor wordt er een plek gecreëerd waar zij zich thuis mogen voelen. Mocht je interesse hebben in een samenwerking, dan staat onderaan deze pagina de mogelijkheden om contact met mij op te nemen.

Ik geef niet alleen advies, mijn ontwerpen zijn zo doordacht, dat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Dit maakt dat ik net een stap verder kan zetten dan een standaard adviesbureau. Naast het ontwerpen van een interieur, zorg ik er ook voor dat het ontwerp, onder mijn toeziend oog, gerealiseerd wordt door mijn professionele team van specialisten. Hierdoor ben ik ontwerper, bouwbegeleider en opzichter ineen. Dat maakt communicatie makkelijker en overzichtelijker, omdat het maar via 1 persoon gaat.


Van ontwerp naar realisatie

Volledige ontzorging. Van ontwerp naar realisatie, waarbij alles door 1 persoon wordt beheerd. Simpel, overzichtelijk en duidelijk weten waar je aan toe bent. Kort gezegd noemen we dit proces van ontwerp naar realisatie een Turn-key project.
Allereerst maak ik een interieurontwerp, dit bestaat uit een moodboard, 2D plan en meerdere 3D tekeningen. Hierdoor kan je op een visuele manier een indruk krijgen van het ontwerp. In elk interieurontwerp houd ik rekening met de wensen die naar voren zijn gekomen uit het kennismakingsgesprek.

Ook moeten er bij de presentatie van het interieurplan keuzes gemaakt worden met betrekking tot kleuren, materialen en producten als meubels en verlichting. Hierbij zal ik je uitgebreid begeleiden.

Is er een verbouwing nodig? Dan verzorg ik dit samen met mijn team van specialisten. Met dit team werk ik al jaren samen, hierdoor weet ik dat de kwaliteit van de realisatie gewaarborgd is. Mijn netwerk bestaat uit specialisten uit o.a. de bouw, interieurbouw, keukens, badkamers, meubels en vloer- en wandafwerking. Wanneer er overlegd moet worden, dan zal dit altijd met mij zijn. Ik ben het enige aanspreekpunt en ik zal verder de specialisten aansturen. Dit maakt het proces prettig en overzichtelijk.

Is er geen verbouwing nodig? Dan gaan we direct aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Mijn team en ik zorgen voor de planning, het leveren van de gekozen meubelen, verlichting, raambekleding, wandbekleding, woonaccessoires, etc.
Ik coördineer het gehele traject, uiteraard is dit inclusief de bewaking van budget en tijdsplanning.

Inbegrepen bij een turn-key opdracht
– Gratis kennismakingsgesprek
– Meerdere contactmomenten
– 2D plattegrond op schaal
– 3D tekeningen
– Kleuradvies
– Interieurontwerp – materialisatie
– Moodboard
– Verlichtingsplan
– Boekje met overzicht van het interieurontwerp
– Bouwbegeleiding bij een verbouwing
– Realisatie door een team van specialisten
– Extra’s naar wens op maat

Prijs: zie offerte


“Met het verbouwen van ons huis (gehele renovatie) hebben wij Kimberly benaderd om ons te helpen. We zijn zeer tevreden over haar creatieve ideeën, inzet en advies.”

Jacobs, Didam


Wil je graag met mij kennismaken?

Mail of bel mij op 06-49 78 78 59.

Wil je eerst weten welke woonstijl je hebt? Kijk dan eens bij de workshop ‘vind je woonstijl’.

Bekijk meer reviews via Trustpilot