3D tekening woonhuis Didam

Bij Kimberly Eijkemans Interieur kan je terecht voor een interieuradvies aan huis of kleuradvies. Niet alleen voor je woon- of slaapkamer, maar ook voor een kantoor of horecagelegenheid. Om de mogelijkheden wat overzichtelijker te maken heb ik interieur pakketten samengesteld, zodat het gemakkelijker is om een keuze te maken. Wanneer, het toch wat meer gecompliceerd is, kan je altijd terecht in het pakket Interieur+. Lees hieronder de informatie over de interieur pakketten. Mocht je direct in willen schrijven dan kan dat via de button onder elk pakket, vanuit daar kan je een formulier invullen en zorg ik dat ik zo spoedig mogelijk contact met je opneem.

Pakket 1: Kleuradvies

Soms ben je nog niet helemaal tevreden over de kleuren in een bepaalde ruimte. Welke kleuren doe je op de wand en wat zijn de accentkleuren? Wanneer je er nog niet uitkomt met het kleurenschema dan is dit pakket de juiste oplossing. Dan kom ik bij je thuis en geef ter plekke kleuradvies voor de gewenste ruimte, je krijgt direct de kleurcodes mee, zodat je na het advies gelijk aan de slag kan met de gekozen kleuren.

Inbegrepen in pakket 1:
– Kleuradvies
– Digitaal kleurenoverzicht

Dit advies aan huis duurt ongeveer 2 uur.
Prijs: €199,-

Pakket 2: Interieuradvies aan huis

Je bent wel al tevreden over het kleurenschema, maar nog niet over de indeling. Als je hier hulp bij wilt, dan is dit pakket de juiste oplossing. In dit pakket zitten 2 huisbezoeken inclusief. De eerste keer kom ik langs om de ruimte te bekijken en ideeën op te doen, zodat deze later uitgewerkt kunnen worden in een passend kleuradvies en interieurplan. Een interieurplan bestaat uit een 2D plattegrond en 1 driedimensionale tekening.  Als beide onderdelen compleet zijn kom ik voor de tweede keer bij jou thuis om alles te bespreken.
Wanneer je graag interieuradvies aan huis wil en voor dit pakket kiest, is het vaak fijn als er voor de eerste afspraak een moodboard gemaakt wordt (via Pinterest), zo kan je snel aan mij inzichtelijk maken wat je mooi vindt.

Inbegrepen in pakket 2:
– Kleuradvies
– 2D interieurplan
– 3D tekening
– 2 huisbezoeken
– Eigen boekje met overzicht van interieuradvies

Prijs: €499,-

Pakket 3: Interieuradvies+

Wanneer het pakket Interieuradvies nog niet geheel aansluit op je wensen dan is Interieuradvies+ de oplossing. Je krijgt een offerte op maat naar aanleiding van een oriënterend gesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek wordt geïnventariseerd wat er van mij verwacht word qua werkzaamheden. Denk aan interieuradvies, kleuradvies, verlichtingsadvies, meubeladvies, samen meubels mee uitzoeken, etc. Of je nu aan het verbouwen bent, een nieuw huis hebt gekocht of een nieuw pand hebt voor je onderneming, er is altijd een geschikte oplossing voor jouw woonvraag.
Wanneer je graag dit pakket wil kiezen, is het vaak fijn als er voor de eerste afspraak een moodboard gemaakt wordt (via Pinterest), zo kan je snel inzichtelijk maken wat je woonstijl is.

Inbegrepen in pakket 3:
– Kleuradvies
– Interieuradvies
– Moodboard
– Boekje met overzicht van interieuradvies
– Extra’s naar wens op maat

Prijs: zie offerte

Van ontwerp naar realisatie

Volledige ontzorging. Ook daarvoor kan je bij Kimberly Eijkemans Interieur terecht. Van ontwerp naar realisatie en alles wordt door 1 persoon beheerd. Simpel, overzichtelijk en duidelijk weten waar je aan toe bent. Kort gezegd noemen we dit proces van ontwerp naar realisatie een Turn-key project.
Het houdt in dat er eerst een ontwerp gemaakt wordt met kleuradvies, materialen en interieurontwerp. Dit ontwerp zal het uitgangspunt worden voor de verdere realisatie. De realisatie betekent dat het ontwerp in werkelijkheid gemaakt gaat worden, bijvoorbeeld door een interieurbouwer of aannemer. Misschien is er eerst een verbouwing nodig om het ontwerp na te maken, dit verzorg ik samen met mijn vaste aannemer en zijn team. Is er geen verbouwing nodig? Dan gaan we direct aan de slag met de vloeren, gordijnen en andere elementen van het interieurontwerp. Wanneer alles geïnstalleerd is krijg je de sleutel weer terug en kan je naar hartelust genieten van je nieuwe interieur. Het enige dat dan nog ontbreekt zijn je eigen persoonlijke spullen.
Het hele traject word door mij gecoördineerd, dit is inclusief de bewaking van budget en tijdsplanning.

Inbegrepen turn-key opdracht
– Kleuradvies
– Interieuradvies
– Moodboard
– Boekje met overzicht interieuradvies
– Evt. verbouwing
– Installatie interieuradvies
– Extra’s naar wens op maat

Prijs: zie offerte

Heb je bovenstaande informatie gelezen? Mooi, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of stuur een mail of berichtje via de app op 06-49 78 78 59, ik probeer dan zo spoedig mogelijk te reageren en van de juiste informatie te voorzien.

Ik wil graag een intakegesprek inplannen voor een van de interieur pakketten:

Datum en tijd

Wil je eerst weten welke woonstijl je hebt? Kijk dan eens bij de workshop ‘vind je woonstijl’.