3D tekening woonhuis Didam

Bij Kimberly Eijkemans Interieur kan je terecht voor een interieuradvies aan huis of kleuradvies. Niet alleen voor je woon- of slaapkamer, maar ook voor een kantoor of horecagelegenheid. Mocht je direct in willen schrijven dan kan dat via de button onder elk pakket, vanuit daar kan je een formulier invullen en zorg ik dat ik zo spoedig mogelijk contact met je opneem.


Kleuradvies

Soms ben je nog niet helemaal tevreden over de kleuren in een bepaalde ruimte. Welke kleuren doe je op de wand en wat zijn de accentkleuren? Wanneer je er nog niet uitkomt met het kleurenschema dan is dit pakket de juiste oplossing. Dan kom ik bij je thuis en geef ter plekke kleuradvies voor de gewenste ruimte, je krijgt direct de kleurcodes mee, zodat je na het advies gelijk aan de slag kan met de gekozen kleuren.

Inbegrepen in pakket 1:
– 2 uur kleuradvies aan huis
– Digitaal kleurenoverzicht

Dit advies aan huis duurt ongeveer 2 uur.
Prijs: €199,-


“Ze neemt uitgebreid de tijd om alle ideeën en wensen te bekijken. Komt vervolgens met een goed kleurenadvies.”

Sanders, Uden


Van ontwerp naar realisatie

Volledige ontzorging. Van ontwerp naar realisatie en alles wordt door 1 persoon beheerd. Simpel, overzichtelijk en duidelijk weten waar je aan toe bent. Kort gezegd noemen we dit proces van ontwerp naar realisatie een Turn-key project.
Er wordt eerst een interieurplan gemaakt, welke bestaat uit een 2D plan en meerdere 3D tekeningen. Hierdoor kan je op een visuele manier een indruk krijgen van de plannen. In elk interieurontwerp wordt er rekening gehouden met de wensen die naar voren zijn gekomen uit het intakegesprek.

Ook zullen er bij de presentatie van het interieurplan keuzes gemaakt moeten worden in kleuren, materialen en producten als meubels en verlichting. Hier zal je uitgebreid in worden begeleid.

Is er een verbouwing nodig? Dan verzorg ik dit samen met mijn team van specialisten. Met dit team werk ik al jaren samen, waardoor ik weet dat de kwaliteit van de realisatie gewaarborgd wordt. Mijn netwerk bestaat uit specialisten uit o.a. de bouw, interieurbouw, keukens, badkamers, meubels en vloer- en wandafwerking.

Is er geen verbouwing nodig? Dan gaan we direct aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Wij zorgen dan voor de planning, levering van de gekozen meubelen, verlichting, raambekleding, wandbekleding, woonaccessoires, etc.
Het hele traject word door mij gecoördineerd, dit is inclusief de bewaking van budget en tijdsplanning.

Inbegrepen turn-key opdracht
– Gratis kennismakingsgesprek
– Meerdere contactmomenten
– Kleuradvies
– Interieuradvies
– Moodboard
– Boekje met overzicht interieuradvies
– Evt. verbouwing
– Installatie interieuradvies
– Extra’s naar wens op maat

Prijs: zie offerte


“Met het verbouwen van ons huis (gehele renovatie) hebben wij Kimberly benaderd om ons te helpen. We zijn zeer tevreden over haar creatieve ideeën, inzet en advies.”

Jacobs, Didam


Plan mij in voor een gratis kennismakingsgesprek:

Datum en tijd

Wil je eerst weten welke woonstijl je hebt? Kijk dan eens bij de workshop ‘vind je woonstijl’.

Bekijk meer reviews via Trustpilot