workshops Kimberly Eijkemans interieur

Workshop

Er zijn genoeg mooie interieurs te vinden online en in tijdschriften, maar wat is nu de stijl die bij jou en jouw interieur past?

Workshop "Vind je woonstijl"

Tijdens de workshop 'vind je woonstijl'  leer je hoe je een mooi en evenwichtig moodboard kan maken. Een moodboard is bedoelt om inzichtelijk te krijgen in welke woonstijl bij jouw interieur past en wordt duidelijk wat je mooi vindt met kleuren, vormen en materialen. Het is als het ware een zoektocht waarbij je hulp krijgt van een professional en uiteindelijk ga je met een tevreden gevoel naar huis, want het meeste heb je zelf gedaan. Kimberly is er vooral om je te begeleiden en stimuleren, ze kan je alleen niet helpen met hetgeen dat JIJ mooi vind.

Wat kan je verwachten?

1 op 1 begeleiding van een expert op het gebied van interieur en styling. Samen gaan wij op zoek naar jouw woonstijl door middel van het zoeken naar de juiste inspirerende beelden, verbindingen maken tussen deze beelden en te onderzoeken waar nog meer naar gekeken kan en mag worden. Uit alle inspiratie kan uiteindelijk een algemeen beeld gemaakt worden dat jouw woonstijl omvat. Mede door het stellen van de juiste vragen komt er een woonstijl met kleurenpalet naar voren waar je verder mee aan de slag kan. Ook krijg je een advies van meubelmerken die passen bij jouw woonstijl.

Woon je samen? Onderzoek dan altijd eerst de eigen woonstijl en bekijk daarna waar de overeenkomsten en verschillen liggen. Vanuit daar kan een gezamenlijke woonstijl tot stand komen.

Vind je woonstijl

1 op 1 begeleiding
1 persoon
€180

Begeleiding van een expert

Persoonlijke aandacht

Duidelijk stappenplan

Moodboard van de woonstijl

Overzicht van merken en meubels die aansluiten bij de woonstijl

Binnen 4 weken resultaat

1 op 2 begeleiding
2 personen
€320

Begeleiding van een expert

Persoonlijke aandacht

Duidelijk stappenplan

Eerst een persoonlijke woonstijl - daarna een verbindende woonstijl

Moodboard van de woonstijl

Overzicht van merken en meubels die aansluiten bij de woonstijl

Binnen 4-6 weken resultaat