Interieur

3D tekening woonhuis Didam

Bij Kimberly Eijkemans Interieuradvies kan je terecht voor een interieuradvies of kleuradvies. Niet alleen voor uw woon- of slaapkamer, maar ook voor uw kantoor of horecagelegenheid. Om de mogelijkheden wat overzichtelijker te maken heb ik pakketten samengesteld die mogelijk aansluiten op uw wensen. Wanneer, het toch wat meer gecompliceerd is, kan u altijd terecht in het pakket Interieur+. Lees hieronder de informatie over de pakketten en maak uw keuze wanneer u behoefte heeft aan een dergelijk advies:

Pakket 1: Kleuradvies
Soms ben je nog niet helemaal tevreden over de kleuren in een bepaalde ruimte. Welke kleuren doe je op de wand en wat zijn de accentkleuren? Wanneer je er nog niet uitkomt met het kleurenschema dan is dit pakket de juiste oplossing. Dan kom ik bij je thuis en geef ter plekke kleuradvies voor de gewenste ruimte, je krijgt direct de kleurcodes mee, zodat je na het advies gelijk aan de slag kan met de gekozen kleuren.
Dit advies aan huis duurt ongeveer 2 uur.
Prijs: €180

Pakket 2: Interieuradvies
Je bent wel al tevreden over het kleurenschema, maar nog niet over de indeling. Als je hier hulp bij wilt, dan is dit pakket de juiste oplossing. In dit pakket zitten 2 huisbezoeken inclusief. De eerste keer om de ruimte te bekijken en ideeën op te doen, zodat deze later uitgewerkt kunnen worden in een passend kleuradvies en interieurplan. Een interieurplan bestaat uit een 2D plattegrond en 1 driedimensionale tekening.  Als beide onderdelen compleet zijn kom ik voor de tweede keer bij jou thuis om alles te bespreken.
Wanneer je graag interieuradvies wil en voor dit pakket kiest, is het vaak fijn als er voor de eerste afspraak een moodboard gemaakt wordt (via Pinterest), zo kan je snel aan mij inzichtelijk maken wat je mooi vindt.
Prijs vanaf: €450

Pakket 3: Interieuradvies+
Wanneer het pakket Interieuradvies nog niet geheel aansluit op uw wensen dan is Interieuradvies+ de oplossing. U krijgt een offerte op maat naar aanleiding van een oriënterend gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek wordt geïnventariseerd wat er van mij verwacht word qua werkzaamheden. Denk aan interieuradvies, kleuradvies, verlichtingsadvies, meubeladvies, samen meubels mee uitzoeken, etc. Of u nu aan het verbouwen bent, een nieuw huis heeft gekocht of een nieuw pand heeft voor uw onderneming, er is altijd een geschikte oplossing voor uw woonprobleem.
Wanneer je graag dit pakket wil kiezen, is het vaak fijn als er voor de eerste afspraak een moodboard gemaakt wordt (via Pinterest), zo kan je snel inzichtelijk maken wat je woonstijl is.
Prijs: zie offerte

Uw Turn-Key project 
Volledige ontzorging. Ook daarvoor kunt u bij Kimberly Eijkemans Interieuradvies terecht. Een Turn-Key project betekent dat u direct uw woning kan betrekken na een verbouwing. Deze verbouwing kan plaats hebben gevonden nadat u een nieuwe woning heeft gekocht, maar uiteraard ook wanneer u er al woont en er zal blijven wonen.
De gehele verbouwing wordt door mij gecoördineerd en ik kijk vanaf het begin mee naar de mogelijkheden, het budget en het verloop van de verbouwing. Hierdoor ontstaat er 1 enkel aanspreekpunt, waardoor het een stuk overzichtelijker wordt voor u. Voor u dus geen gedoe en ik zorg dat alles perfect geregeld zal worden en uw woning straks tip top afgewerkt wordt opgeleverd.

Wanneer je bovenstaande informatie hebt gelezen en je wilt graag tot actie overgaan, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of stuur een mail of berichtje via de app op 06-49 78 78 59, ik probeer dan zo spoedig mogelijk te reageren en van de juiste informatie te voorzien.

Ik wil graag een intakegesprek inplannen:

Je naam *

Je e-mail *

Je wil een intakegesprek inplannen voor het volgende pakket:

Pakket 1: KleuradviesPakket 2: InterieuradviesPakket 3: Interieuradvies+

Opmerking