Styling

Styling Superkeukens Apeldoorn
Styling Superkeukens Apeldoorn

Bij Kimberly Eijkemans Interieuradvies kan je terecht voor styling. Niet alleen voor uw woon- of slaapkamer, maar ook voor uw kantoor of horecagelegenheid. Om de mogelijkheden wat overzichtelijker te maken heb ik pakketten samengesteld die mogelijk aansluiten op uw wensen. Lees hieronder de informatie over de pakketten en maak uw keuze wanneer u behoefte heeft aan hulp bij de styling:

Pakket 1: Interieurstyling
De ruimte is bijna af, maar er mist nog net de sfeer of een mooie styling. Geen nood, wanneer je voor dit pakket kiest krijg je hulp in de styling van een ruimte naar wens. Ik kom bij je thuis en inventariseer wat er allemaal gedaan kan worden, daarna ga ik op zoek naar de juiste accessoires en meubelen die de ruimte net dat beetje extra geven. Deze accessoires worden uitgezocht aan de hand van een vooraf vastgesteld budget. Daarna kom ik nog een keer langs om de ruimte verder te stylen met de nieuwe accessoires en meubels.

Pakket 2: Bruiloft styling
Een bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, dat wordt mede mogelijk gemaakt door de gasten, maar ook door de styling, sfeer en ambiance. Als je echt een bepaald thema of bepaalde sfeer wilt uitdragen tijdens je bruiloft dan kan Kimberly je helpen met het onvergetelijk maken van jullie mooiste dag. Tot in de kleinste details kan er meegedacht worden over de styling van jullie bruiloft en natuurlijk hoeven jullie je niet druk te maken over de artikelen die voor de bruiloft gebruikt worden. Ik regel alles.

Wanneer je bovenstaande informatie hebt gelezen en je wilt graag tot actie overgaan, neem dan contact op via onderstaand formulier, ik probeer dan zo spoedig mogelijk te reageren en van de juiste informatie te voorzien.

Ik wil graag een intakegesprek aanvragen:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je wil een intakegesprek aanvragen voor het volgende pakket:

Pakket 1: InterieurstylingPakket 2: Bruiloft styling

Onderwerp

Je bericht