Over Kimberly

11783650_991164720915011_358823417_o

Een interieur op maat waar jij je helemaal thuis voelt, dat is het doel van Kimberly Eijkemans.
Dit doel is te bereiken op meerdere manieren en komt tot stand door veel passie, ervaring, kennis, gevoel voor stijl en het belangrijkste: een luisterend oor.
Het is een uitdaging om de wensen te vangen die onuitgesproken zijn en deze op de juiste manier te vertalen naar een interieurontwerp op maat.

Kwaliteiten
Door een kwalitatief goede basis op het gebied van opleiding en ervaring is er een grote bibliotheek van kennis ontstaan waar uit geput kan worden. Deze kennis is opgedaan via de HBO bachelor opleiding in Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Daarnaast heeft ze op verschillende plekken ervaring opgedaan in het werkveld, zoals bij CILO in Zutphen en Studio 301 in Doetinchem. Hierdoor is er een brede basiskennis van meubelen en materialen ontstaan.
Vanuit het werkveld heeft ze ook geleerd dat persoonlijk contact enorm belangrijk is in dit vakgebied. Het is belangrijk een vertrouwensband te creëren met een klant, waardoor je ontdekt wat die klant daadwerkelijk wil en ziet wat echt bij hen past. Een groot creatief denkvermogen en een goede kijk vanuit praktisch oogpunt maakt dat de interieurs leefbaar en comfortabel zijn, maar daarnaast ook uniek voor zijn bewoners.

Samenwerkingen
Op dit moment werkt ze met o.a. van den Boogaard uit Erp en Het Wooncomfort in Boxtel samen, zo blijft Kimberly op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends, meubels en materialen. Met enige regelmaat gaat ze naar de trainingen en cursussen, om zo altijd up to date te blijven. Wat in dit vak enorm belangrijk is, aangezien de ontwikkelingen op het gebied van interieurs en materialen elkaar snel opvolgen.

Specialisaties
Bij Kimberly Eijkemans Interieurontwerp kan je terecht voor interieuradvies, interieurontwerp en styling. Maar, dat is niet alles, ook het begeleiden van Turn Key (verbouwings)projecten zijn onderdeel van de diensten. Dit houdt in dat ik vanaf het begin betrokken ben bij de verbouwing, waardoor er een helder overzicht ontstaat in de financiën, offertes en het verloop van de verbouwing. Dit totaalplaatje maakt het geheel overzichtelijk voor jou als klant, je wordt totaal ontzorgd.

Als je dan toch nog vragen hebt of je wilt vrijblijvend een gesprek aanvragen, neem dan contact met mij op.
Uiteraard kan je ook direct een mail sturen naar info@kimberlyeijkemans.nl