Kimberly Eijkemans Interieuradvies

Een interieur op maat waar jij je helemaal thuis voelt, dat is het doel van Kimberly Eijkemans.
Dit doel is te bereiken op meerdere manieren en komt tot stand door veel passie, ervaring, kennis, gevoel voor stijl en het belangrijkste: een luisterend oor.
Het is een uitdaging om de wensen te vangen die onuitgesproken zijn en deze op de juiste manier te vertalen naar een interieurontwerp op maat.

Kwaliteiten
Door een kwalitatief goede basis op het gebied van opleiding en ervaring is er een grote bibliotheek van kennis ontstaan waar uit geput kan worden. Deze kennis is opgedaan via de HBO bachelor opleiding in Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Daarnaast heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan in het werkveld, zoals bij CILO in Zutphen en Studio 301 in Doetinchem. Hierdoor is er een brede basiskennis van meubelen en materialen ontstaan.
Vanuit het werkveld heb ik ook geleerd dat persoonlijk contact enorm belangrijk is in dit vakgebied. Het is belangrijk een vertrouwensband te creëren met een klant, waardoor je ontdekt wat die klant daadwerkelijk wil en ziet wat echt bij hen past. Een groot creatief denkvermogen en een goede kijk vanuit praktisch oogpunt maakt dat de interieurs leefbaar en comfortabel zijn, maar daarnaast ook uniek voor zijn bewoners.

Samenwerkingen
Op dit moment werk ik met o.a. Home Made By van den Boogaard uit Erp en Colors @ Home Het Comfort Boxtel samen, zo blijf ik op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends, meubels en materialen. Met enige regelmaat volg ik trainingen en cursussen en ga ik naar vakbeurzen, om zo altijd up to date te blijven. Wat in dit vak enorm belangrijk is, aangezien de ontwikkelingen op het gebied van interieurs en materialen elkaar snel opvolgen.

Specialisaties
Bij Kimberly Eijkemans Interieur kan je terecht voor Interieuradvies, Trainingen en producten via Kimma Home Concept. Maar, dat is niet alles, ook het begeleiden van Turn Key (verbouwings)projecten zijn onderdeel van de diensten. Dit houdt in dat ik vanaf het begin betrokken ben bij de inrichting en/of verbouwing, waardoor er een helder overzicht ontstaat in de financiën, offertes en het verloop van de verbouwing. Dit totaalplaatje maakt het geheel overzichtelijk voor jou als klant, je wordt totaal ontzorgd. Een Turn-key opdracht wordt altijd op basis van offerte aangenomen.

Mijn Belofte
Mijn uiterste best doen om de beste oplossing te vinden voor jouw interieurvraag. Dit doe ik door creatief en outside the box te denken. Dit zorgt vaak voor een verrassend en verfrissend resultaat, waar mijn klanten heel blij mee zijn. Deze belofte zorgt ervoor dat er een eigen interieur gemaakt wordt dat past bij mensen die er wonen. Wie wil er nu niet een uniek interieur dat een weerspiegeling is van de bewoners.
Om nog de herinnering te hebben aan het interieuradvies, en om zeker te weten dat alle gegevens duidelijk zijn en bij elkaar staan, zorg ik altijd voor een boekje waarin alle besproken onderdelen behandeld worden. Dit boekje is altijd handig om bij de hand te hebben of later nog eens te kijken.

Als je dan toch nog vragen hebt of je wilt vrijblijvend een gesprek aanvragen, neem dan contact met mij op.
Uiteraard kan je ook direct een mail sturen naar info@kimberlyeijkemans.nl