Wat klanten zeggen

Reviews

Wij hebben Kimberly ingeschakeld bij hulp rondom de inrichting van onze nieuwe huis. Daarbij heeft ze geholpen bij onder andere te laten zien wat kleur en bepaalde keuzes doen in een ruimte. Kimberly is zeer professioneel en klantvriendelijk te werk gegaan, heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en heeft daar uiteindelijk een schitterend resultaat mee gemaakt. Wij zij enorm geholpen met onze inrichting en de keuzes die we nu maken. ( die nu veel makkelijker te maken zijn) Kimberly is na haar advies nog erg goed te bereiken voor aanvullend advies en vragen. Wij zijn enorm tevreden! Bedankt

Monique - Zijtaart

Getalenteerd en klantvriendelijk…….. Met de voorbereidingen van het bouwen van ons appartement hebben wij Kimberley ingeschakeld om ons te ondersteunen met de indeling, kleur keuze en materialen van de woonkamer en open keuken. Daarbij was van belang de installatiewerkzaamheden t.b.v. het lichtplan aan te geven omdat deze niet meer op een later moment aangepast konden worden. I.v.m. de deadline in het project heeft Kimberley snel en adequaat gereageerd en kwam met een plan waar wij zeer tevreden over zijn. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en rekening gehouden met onze leeftijdsfase en nam daar ook ruim de tijd voor. We zijn ook zeer tevreden met het eindresultaat in het boekje waarin de indeling prachtig getekend is met de kleuradviezen. Deze hebben we bij het eindgesprek gekregen. We zijn zeer tevreden over haar creatieve ideeën, inzet en advies. Kimberty is buiten haar talenten een klantvriendelijk en positief persoon welke haar ondersteuning tot nu toe meer dan waard is geweest. Mochten we t.z.t. bij het opleveren van het appartement nog advies nodig hebben dan weten we Kimberley zeker te vinden. Een zeer tevreden klant

Sonja - Doetinchem

Kimberly toevallig leren kennen bij van Oort interieurs waar ik op zoek was naar nieuwe meubelen. Een nieuwe start in mijn appartement uit 2002. Gelukkig wist zij niet alleen raad met de meubels maar ook met de opknapbeurt. Alles moest eruit omdat nieuwe vloerbedekking er in moest. Ik had gelukkig iemand die mijn oude spullen kon gebruiken en deze op ging halen. De oude meuk moest er toch uit zoals vloerbedekking en behang, oude lampen en raamdecoratie. Hierover waren verder geen afspraken nodig, Kimberly regelde alles met van Oort die op hun beurt de nodige vakmensen kenden voor het stukken van de muren en dergelijke meer. Wij hebben dan samen de vloerbedekking, bijpassende gordijnen en mooi passende meubels uitgezocht waarbij uiteraard leidend was wat ik wilde. Het resultaat mag gezien worden. Niets als complimenten van mensen die op visite komen en de woning voor het eerst zien. Ik moet zeggen dat ik echt nergens een omkijken naar had. Ik was er gewoon 4 weken niet en aansluitend kon ik bezit nemen van een erg mooi appartement. Haar advies qua kleurcombinatie en vooral de aandacht voor details was uitstekend. Gewoon ook dingen waar je zelf nooit aan zou denken zoals bijvoorbeeld de stiksels op de nieuw uitgekozen fauteuil of de kleur van de luxaflex. Ik was uitermate tevreden over haar dienstverlening en kan Kimberly alleen maar aanbevelen als adviseur bij het inrichten of herinrichten van je huis. Voor Nederlanders heel belangrijk zijn de kosten. In vergelijking met wat je gaat investeren in de inrichting van je woning valt dit reuze mee en is elke cent waard omdat achteraf alles past. Dat is dan toch het belangrijkste, het is precies zo als jij in gedachten en voor ogen hebt gehad.

Hans - Veghel

Geweldige service geleverd door Kimberly Eijkemans !! Heel erg bedankt, ten zeerste aanbevelen.

Maartje - Den Bosch

Ze neemt uitgebreid de tijd om alle ideeën en wensen te bekijken. Komt vervolgens met een goed kleurenadvies

Linda - Uden

Deskundig advies, open communicatie, vriendelijk en goede aansluiting op persoonlijke wensen.

Ellen - Eindhoven

Met het verbouwen van ons huis (gehele renovatie) hebben wij Kimberly benaderd om ons te helpen met materiaal keuzes, het maken van gebalanceerde indeling van open keuken en woonkamer, kleur keuzes en het lichtplan. We zijn zeer tevreden over haar creatieve ideeën, inzet en advies. Naast dit alles is ze een erg prettig persoon die goed kan luisteren naar je wensen en niet onbelangrijk de tijd voor je neemt. Uiteindelijk is het betrekken van Kimberly bij onze verbouwing het meer dan waard geweest. Een aanrader voor iedereen die re-style, bouw of verbouw plannen heeft.

Maarten - Didam

Fijne samenwerking gehad en enorm blij met het resultaat. Kimberly dacht goed mee en kwam met verrassende opties.

Marion - Oss

Weet waar ze over praat en een goed advies gegeven voor onze gehele benedenverdieping. Wij zijn heel blij geweest met haar input.

Margreet - Boekel