Met alweer meer dan 8 jaar ervaring in het geven van interieuradvies aan particulieren en bedrijven, is het nu tijd om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met anderen. 

Na het spreken van een aantal collega’s en stagiaires, merk ik dat de kennis in product en materiaal soms achterblijft of dat er dingen weer vergeten worden. Vooral door tijdgebrek en een overload aan aanbiedingen met nieuwe producten en materialen is het moeilijk om alles bij te houden. Geheel begrijpelijk, zelf heb ik hier ook lange tijd mee geworsteld. Uiteindelijk kostte het mij enorm veel tijd om steeds weer dingen uit te zoeken over bepaalde materialen voor opdrachten. En dan wist ik nog niet eens zeker of hetgeen dat ik had opgezocht wel klopte. Het stond mij ook tegen om steeds weer de leverancier te bellen voor productinformatie.

Daardoor kwam ik op het idee om een digitale databank te maken met alle informatie over materialen, bouwstijlen en producten. Dit om het voor alle interieurontwerpers, interieurstylisten en medewerkers in de woonbranche makkelijk te maken om aan de juiste informatie te komen.

Deze informatie over materialen, producten en woonstijlen kan gemakkelijk toegepast worden in het werk. Je hoeft alleen maar in te loggen via internet en de juiste informatie naar boven halen en binnen een paar minuten kan je weer verder. Simpel, snel en gemakkelijk. Niet meer eeuwig speuren naar de juiste informatie, alles op 1 plek.

Wat leer je tijdens de training over hout?

Over hout valt natuurlijk veel te vertellen. Er zijn zoveel verschillende soorten en vormen daarin, daarom wilde ik mij specifiek richten op het hout dat veel gebruikt wordt in de meubelindustrie. Dat is waar je als interieurstylist of -ontwerper meer mee te maken krijgt en waar je het liefst meer over wilt weten.

In korte video’s van max. 10 minuten behandel ik onder andere de meest gebruikte houtsoorten in de meubelbranche, zaagrichtingen en de effecten en nog veel meer.

Je bent dus makkelijk up to date, omdat de training snel de diepte in gaat en alleen de informatie geeft die daadwerkelijk nodig is voor het uitvoeren van het vak.

Training hout online Kimberly Eijkemans interieur interieurstylist woonbranche

Wat kost de training?

Een enkele training kost €199,-

Je kan ook een abonnement aangaan voor een heel jaar, dan kost het €99,99. Normaal kost een abonnement €10,- per maand, maar als je het voor een heel jaar afneemt krijg je 2 maanden gratis!

Komen er nog meer trainingen?

Absoluut! Na de training over hout ga ik direct weer aan de slag om nog meer trainingen op te nemen. Dit zal ook weer gaan over materialen zoals stof en leer. Daarnaast wil ik ook trainingen opnemen die te maken hebben met bouwstijlen en woonstijlen. Eigenlijk alles wat je dagelijks nodig hebt aan kennis om je vak uit te oefenen! Simpel als dat.

Wil je meer weten over de trainingen? Bekijk dan de FAQ pagina.
Er is ook een aanbod van workshops! Kijk snel en misschien zit daar ook nog iets tussen.

Je kan ook even tussen de reviews van Trustpilot kijken.