Hier volgt nog een volledige beschrijving van de aangeboden trainingen.

Met alweer meer dan 7 jaar ervaring in het geven van interieuradvies aan particulieren en bedrijven, is het nu tijd om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met anderen. 

Zelf probeer ik altijd zoveel mogelijk up to date te zijn van de laatste trends, meubels en kleuren. Maar, probeer ik mij ook altijd weer te verdiepen in zoveel mogelijk soorten materiaal en de daarbij horende kenmerken. Het is belangrijk om deze kennis in huis te hebben. Want, wat zijn de kenmerken van eikenhout en wat is het verschil met notenhout?
Zeker nu er steeds meer soorten materialen bij komen is het moeilijk om alles bij te houden. Daarnaast, heb je ook niet altijd de tijd om al dat nieuws uit te zoeken. 

Na het spreken van een aantal collega’s en stagiaires, merk ik dat de kennis in product en materiaal soms achterblijft of dat er dingen weer vergeten worden. Het is niet erg om soms iets niet te weten, maar het is wel prettig om degelijke kennis van zaken te hebben en daardoor je klant op de juiste manier te informeren en adviseren. 

Laten we het zo stellen, je frist gewoon lekker al je geheugen op met speciale trainingen die volledig te maken hebben met interieur, materiaal en advies. Zo weet je zeker dat je daarna weer met de juiste kennis aan de slag kan!

Er is ook een aanbod van workshops! Kijk snel en misschien zit daar ook nog iets tussen.

Je kan ook even tussen de reviews van Trustpilot kijken.