Wat ik doe

Diensten

Van ontwerp naar realisatie

Wanneer je toe bent aan een nieuw interieur komt er heel wat bij kijken. Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Denk aan het uitzoeken van vloer, raambekleding, meubels, verlichting, kleuren en accessoires. Het is belangrijk dat jouw wensen op de juiste manier vertaald worden in een compleet beeld. Ik zal je helpen om de woonwensen te vertalen naar een interieur dat zorgt voor dat ‘thuisgevoel’

Ik leid projecten van het begin tot het einde. Van ontwerp naar realisatie. Daar ligt mijn specialiteit en is wat ik het liefst doe. 

Omdat ik vanaf het begin betrokken ben bij projecten, kan ik goed het totale plaatje overzien. Waarbij ik tot in detail het ontwerp kan uitwerken en laten realiseren door mijn vaste en betrouwbare team van vakmensen. Daarnaast kan ik goed de tijdsplanning en het budget in de gaten houden en ben ik het enige aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Dit zorgt voor rust en duidelijkheid. 

Kleurenschema woonhuis Warnsveld
- 01

Interieurontwerp

Een interieurontwerp bestaat uit meerdere onderdelen die op elkaar aansluiten. Als bij alles een keuze is gemaakt, is het ontwerp compleet en kan er verder gegaan worden met het uitwerken van o.a. maatwerk en inkopen van producten.

- 02

Verbouwen

Toe aan een verbouwing? Ik houd er rekening mee tijdens de ontwerpfase en zal er samen met de aannemer voor zorgen dat het ontwerp en de verbouwing worden uitgevoerd en gerealiseerd zoals gewenst.

- 03

Aankleding

Ben jij dol op design en kleur en wil jij de stijl van Kimberly Eijkemans Interieur ook in jouw huis toevoegen? Onze eigen Studio KEI verzorgt kleurrijke en unieke meubels, materialen, verlichting en accessoires. Alles om ervoor te zorgen dat jouw interieur NOG mooier gaat worden.
Bekijk onze shop voor meer inspiratie.

- 04

Tuinontwerp

Binnen en buiten, dat hoort gewoon bij elkaar. De tuin en je interieur zijn een samenspel en het is fijn als dit op elkaar afgestemd is. Daarom is het mogelijk om ook een tuinontwerp te laten maken, dat aansluit bij het interieurontwerp.

- 05

Maatwerk

Maatwerk zorgt ervoor dat het ontwerp een ‘eigen’ uitstraling gaat krijgen. Niemand anders heeft hetzelfde meubel en dat maakt een interieur uniek. Daarnaast is er ook veel meer keuze in kleur en materiaal, waardoor alles NOG beter op elkaar aan zal sluiten.

- 06

Realisatie

Wanneer het ontwerp compleet is kan er overgegaan worden met het realiseren van het ontwerp samen met mijn vaste team van specialisten. Van interieurbouwer tot schilder.

Interieurontwerp - plattegrond - interieur op maat - maatwerk - interieuradvies - kimberly eijkemans interieur - noord brabant - uden - zeeland - oss - den bosch - eindhoven - stijlvol wonen

Interieurontwerp

Hoe ik werk:

Een gratis gesprek om kennis te maken. Dit kan online of middels een persoonlijke afspraak.

Er volgt een afspraak waarin het interieurontwerp besproken wordt. Daarin presenteer ik een plattegrond en 3D tekeningen. Daarnaast neem ik zoveel mogelijk materialen mee die passen bij jullie ontwerp. Daaruit gaan we samen al wat keuzes maken.

Na deze presentatie zullen er afspraken gemaakt worden met verschillende leveranciers. Daar gaan we bijvoorbeeld een definitieve vloer, badkamer en/of keuken uitzoeken. En worden er keuzes gemaakt in detaillering. 

Er zal een afspraak gemaakt worden met de aannemer, die de volgende fase zal starten, namelijk het realiseren van het ontwerp. Er is ruimte om een eventuele verbouwing te bespreken en de technische details van het ontwerp worden besproken.
Uiteindelijk zal mijn team ervoor zorgen dat alles sleutelklaar opgeleverd wordt. 

Tijdens de realisatie van het ontwerp ben ik het enige aanspreekpunt. Dit maakt communicatie helder en overzichtelijk. 

Tot slot zal er een duidelijke planning zijn, waar wij ons zo goed mogelijk aan houden. Het kan voorkomen dat de opleverdatum niet gehaald wordt, dan zal dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd en besproken worden.

Wat zit er in het interieurontwerp pakket inbegrepen?
Moodboard met de sfeer van het ontwerp
Kleuradvies
2D plattegrond van het ontwerp + lichtontwerp
3D tekeningen van het ontwerp
Meubeladvies
Materiaalvoorstel
Optioneel: leveren van meubels, gordijnen en accessoires

Prijs € 2.222

Extra optie:
Helpen met het uitzoeken van badkamer, keuken en/of vloer
€ 555,-

Extra optie:
Bouwbegeleiding
€ 999,-

Extra optie:
Maatwerk meubels ontwerpen en uitwerken
€ 666,-

Dit pakket kan uiteraard gecombineerd worden met een tuinontwerp

Prijzen zijn excl. verbouwingskosten en arbeidsloon.

Bekijk de shop voor aankleding in de stijl van Kimberly Eijkemans Interieur

Zit wat je zoekt er niet bij?

Ik geloof erin dat het samenstellen van een interieur maatwerk is. Mocht er dus nog iets zijn dat je niet kan vinden in bovenstaand pakket, laat het mij weten.
Samen kunnen we een pakket vormen dat past bij jouw behoefte.