Leer mij beter kennen

OVER KIMBERLY

Kimberly Eijkemans

Oog voor detail

Ik zie altijd mogelijkheden in het interieur van elk huis

Een interieur hoort een reflectie te zijn van de bewoners. Of dit interieur nu kleurrijk of sober is ingericht, het laat zien wat bij de bewoners past en waar zij zich in thuis voelen.
Het is daarom mijn doel om een interieur te ontwerpen dat perfect aansluit bij de bewoners en hun leefgewoonten. Dat maakt dat elk ontwerp van mijn hand, uniek en op maat gemaakt is. Dit unieke ontwerp komt tot stand door goed te luisteren naar de wensen en eisen, de juiste vragen te stellen, soms tussen de regels door te lezen en te observeren.
Deze onderdelen leggen de basis voor een interieurontwerp dat aansluit bij de bewoners en worden allemaal behandeld tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Daarbij is het voor mij iedere keer weer een uitdaging om de wensen te vangen die onuitgesproken zijn en deze weer te vertalen naar een interieurontwerp op maat.

Kimberly Eijkemans Interieur - over
realisatie - Interieurontwerp - interieur op maat - maatwerk - interieuradvies - kimberly eijkemans interieur - noord brabant - uden - zeeland - oss - den bosch - eindhoven - stijlvol wonen
Award Winning Interior Designer

Hi, mijn naam is Kimberly Eijkemans

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs op maat.

Ik heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs en het realiseren daarvan. Dit zijn  de zogenaamde turn key (verbouwings)projecten. Tijdens deze projecten zorg ik ervoor dat ik het enige aanspreekpunt ben en alles naar wens verloopt. Gelukkig ben ik stressbestendig en heb ik heel wat ervaring op kunnen doen in de loop der tijd. En mocht er iets zijn, dan heb ik mijn ervaren team waar ik op terug kan vallen.

Verder ben ik mijn ervaring in gaan zetten voor andere interieurontwerpers en -stylisten via het Platform voor Interieurprofessionals. Dit platform is bedoeld om andere creatieve ondernemers te ondersteunen in het professionaliseren van hun bedrijf. Het is een passie van mij om anderen te helpen, daarom dat ik het als een uitdaging zie om deze passie samen te voegen met mijn andere passie: mooie interieurs ontwerpen.

Een passend interieur dat een reflectie is van jou als persoon. Het moet als een warme jas aanvoelen als je de ruimte binnenkomt. Dit effect wil ik bereiken door creatief en outside the box te denken, maar ook door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en een actieve houding aan te nemen. Dit zorgt vaak voor een verrassend en verfrissend resultaat, wat zichtbaar is in het ontwerpvoorstel.

In elk ontwerpvoorstel werk ik met design. En of dit 1 meubel is of dat alles design en op maat is, dat is afhankelijk van het budget.

Om mijn klanten wat extra’s mee te geven, zorg ik er altijd voor dat er een boek gemaakt wordt waarin het hele proces van het project zichtbaar is. Van moodboard tot ontwerp en van realisatie naar eindresultaat. Alles is na te zien in het boek en wordt een tastbare herinnering van het proces dat wij samen hebben doorgemaakt.

Interieurontwerp - Helmond - interieur op maat - maatwerk - interieuradvies - kimberly eijkemans interieur - noord brabant - uden - zeeland - oss - den bosch - eindhoven - stijlvol wonen