interieur - webshop & winkel - kristal - kristallen - mineralen - edelstenen - interieurinspiratie - interieurontwerp - interieuraccessoires - wonen

Webshop & winkel

Sinds kort is hebben wij een webshop toegevoegd aan de website van kimberlyeijkemans.nl. In deze webshop kan je veel geweldige & unieke interieuraccessoires vinden die je interieur net dat beetje meer persoonlijkheid geven. Denk hierbij aan kristallen & edelstenen, kussens en verlichting. Alles om ervoor te zorgen dat jij jouw interieur kan inrichten zoals niemand anders dat heeft.

Uiteraard doen wij ons best om regelmatig nieuwe interieurschatten toe te voegen in onze (digitale)winkel. Maar, mocht je een bepaalde edelsteen, kristal of mineraal zoeken, laat het ons vooral weten. Dan doen wij ons best om het product zo spoedig mogelijk toe te voegen aan de webshop.
Mocht het echt een zeldzaam soort (edel)steen zijn dat je zoekt, dan kunnen wij daar ook bij helpen en ondersteunen. Wij zorgen er dan voor dat je nauw betrokken bent bij het uitzoeken van de perfecte steen en houden je op de hoogte van ons zoekproces.

En hoewel wij er alles aan doen om de producten zo helder, duidelijk en mooi mogelijk op de foto te krijgen, soms is het fijner om een product in het echt te bekijken voordat je het koopt. Gelukkig kan dit ook. Er is een mini-shop / winkel ingericht in Uden, zodat je de producten kan zien en voelen, voordat het aangeschaft wordt. Vooral bij de edelstenen, kristallen en mineralen is dit vaak belangrijk. Dan heb je de juiste indruk van wat het in je interieur toe kan voegen.
Mocht je een bepaald product in het echt willen zien in onze winkel, maak dan een afspraak via info@kimberlyeijkemans.nl.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de webshop en alle unieke woonaccessoires? Neem dan een kijkje in de shop.

Denk je dat je hulp nodig hebt met het aankleden van je interieur? Boek dan een interieuradvies aan huis via info@kimberlyeijkemans.nl.

Veel woonplezier gewenst!

Met creatieve groet,

Kimberly Eijkemans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.