Interieuradvies aan huis - woning Didam

Actie! in september en oktober

Misschien heb je het bericht al via social media voorbij zien komen? In de maanden september en oktober heb ik 2 acties lopen.
Dit omdat ik 5 jaar besta, als bedrijf zijnde, en omdat het in oktober woonmaand is en het weer tijd word om je interieur weer herfst/winterproof te maken. Ook al is het nu prachtig weer, de tijd gaat sneller dan je denkt en voor je het weet vallen de blaadjes van de bomen en komt het kwik onder de 15 graden, brrrr. Niet iets om naar uit te kijken, maar om toch alvast rekening mee te houden!

Daarom heb ik de volgende acties bedacht, om het proces wat te vergemakkelijken:

  • 15% korting op alle interieurpakketten in de maanden september en oktober. Je kan een offerte aanvragen via het inschrijfformulier op de interieurpagina of jezelf inschrijven via het pop-up venster. Voor meer informatie, vragen of een offerteaanvraag kan je ook mailen naar info@kimberlyeijkemans.nl.
  • Win een gratis interieuradvies voor 2 uur bij jou thuis. Wat je hiervoor moet doen? Reageren op de FB-post, Instagram-post of Twitterbericht, waarin je iemand tagt waarvan jij denkt dat diegene het verdient om een interieuradvies te krijgen, of een foto van je eigen interieur in een reactie te plaatsen. Ook mag je op deze blog reageren met een foto van je interieur. Uit alle reacties en inzendingen wordt er een keuze gemaakt en de winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober a.s!

Je kan dus nog volop meedoen en korting ontvangen!

Creatieve groet,

Kimberly Eijkemans

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.