Tips om een interieurmisser te voorkomen Kimberly Eijkemans Interieur

Wil jij een interieurmisser voorkomen?

Zal ik niet snel uitgekeken raken op die kleur? Dat de meest voorkomende opmerking die gemaakt wordt als het gaat om kleurkeuzes in het interieur. En ja, wie zou niet hetzelfde vragen als er nieuwe kleuren gekozen moeten worden voor de bank of muren. Je wilt namelijk niet na een paar maanden ontdekken dat je inderdaad de verkeerde keuze hebt gemaakt met die ene dure bank of eetkamerset. 

Ondanks de hulp van een interieurprofessional kan dit niet altijd voldoende zijn om het gevoel van twijfel en angst voor een bepaalde keuze te laten verdwijnen. 

Dat is heel begrijpelijk en daardoor geef ik nu iedereen het volgende advies:  

Zorg dat het totaalplaatje klopt. 

Nu heb je al 10 jaar een rode wand en het interieur is daarop aangepast. De bank, de fauteuil en salontafel zijn allemaal op die kleur uitgezocht. Dit verveelde in al die 10 jaar nog geen enkele keer. Ditzelfde zal gebeuren wanneer je voor een blauwe wand kiest en ook het interieur hierop aanpast. Zolang het totaalplaatje klopt zal je de aankomende 10 jaar hier niet op uitgekeken raken. Let natuurlijk wel op met trendkleuren en kleuren waar je normaal gesproken ook geen voorkeur voor hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.